Freelance

Daerom! is een netwerk voor freelance overheidsspecialisten. Sinds 2004 zorgen wij al voor verbinding tussen lokale overheden en interim-professionals. Dit doen wij op diverse vakgebieden binnen de gemeentelijke overheid. Met een netwerk van ruim 100 opdrachtgevers is Daerom! inmiddels een gerespecteerde partij op de gemeentelijke interim markt.

Vanwege de diverse inhuursites en gezamenlijke aanbestedingen is de toegang tot de gemeentelijke markt de laatste jaren aanzienlijk veranderd. Netwerken staan niet meer op zichzelf maar zoeken toenadering tot elkaar. En dat is nu net wat Daerom! geruime tijd aan het doen is. Het is nu zaak om deze transparantie te delen en meer toegankelijk te maken.

Daerom! gelooft in kwaliteit, transparantie en direct contact. Wij denken niet in schaarste maar zijn van mening dat wie deelt vermenigvuldigt. Bij ons is dan ook geen sprake van gestapelde tarieven. Wij hebben direct contact met de opdrachtgever en zijn daar open over.

Op onze website vindt u altijd een actueel aanbod van vacatures. Deze vacatures zijn opgebouwd uit rechtstreekse aanvragen en vacatures vanuit de diverse marktplaatsen en inhuursites.

Daerom! is continu in gesprek met organisaties binnen de gemeentelijke overheid waarvoor wij freelance overheidsspecialisten inzetten.

Vanzelfsprekend investeren wij nauwgezet in onze relatie met de interim-professionals. Zij zijn niet alleen hun eigen visitekaartje, maar ook die van Daerom! Meld je als professional aan en wij gaan binnen twee dagen uitgebreid met je in gesprek en maken zorgvuldig een profiel zoals je graag gepresenteerd zou willen worden. Of reageer op onze vacatures. Onderhandelen over het uurtarief is niet meer nodig. Bemiddeling en aanbieding gebeurt aan de hand van het door jou aangegeven tarief.

Daerom! werkt met gegarandeerde betaling binnen 30 dagen en een bemiddeling fee van twaalf procent.

Resumé

  • ­­Persoonlijk gesprek binnen twee dagen
  • Zeggenschap over eigen  CV
  • Geen onderhandelingen meer over uurtarief
  • Standaard bemiddelingsfee van 12 %
  • Gegarandeerde betaling binnen 30 dagen
  • Onderdeel organisch netwerk Daerom!
> Volgende onderwerp: Dienstverband
Daerom! maakt sinds december 2020 onderdeel uit van xxllnc. Sindsdien werken we volop aan integratie.
Begin 2023 wordt de website daarom omgezet naar xxllnc.nl