Welkom!

Daerom! is een netwerk voor (freelance) overheidsspecialisten. Sinds 2004 zorgen wij al voor verbinding tussen lokale overheden en (interim) professionals. Dit doen wij op diverse vakgebieden binnen de gemeentelijke overheid. Met een netwerk van ruim 100 opdrachtgevers is Daerom! inmiddels een gerespecteerde partij op de gemeentelijke interim markt.

Vanwege de diverse inhuursites en gezamenlijke aanbestedingen is de toegang tot de gemeentelijke markt de laatste jaren aanzienlijk veranderd. Netwerken staan niet meer op zichzelf maar zoeken toenadering tot elkaar. En dat is nu net wat Daerom! geruime tijd aan het doen is. Het is nu zaak om deze transparantie te delen en meer toegankelijk te maken.

Daerom! gelooft in kwaliteit, transparantie en direct contact. Wij denken niet in schaarste maar zijn van mening dat wie deelt vermenigvuldigt. Bij ons is dan ook geen sprake van gestapelde tarieven. Wij hebben direct contact met de opdrachtgever en zijn daar open over.

Op onze website vindt u altijd een actueel aanbod van vacatures. Deze vacatures zijn opgebouwd uit rechtstreekse aanvragen en vacatures vanuit de diverse marktplaatsen en inhuursites.