Privacyverklaring

Uw gegevens en uw privacy
Datum: 27-2-2018

Beste bezoeker,

Fijn dat u onze website bezoekt en informatie verstrekt via het contact-, nieuwsbrief-, inschrijf en/of het informatie-aanleveren formulier. Wij laten graag zien dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Wie zijn wij?
Uw persoonsgegevens die u via dit formulier achterlaat worden verwerkt door:
Daerom B.V.

Onze contactgegevens:
Industrieweg 26
2382 NW Zoeterwoude
Telefoonnummer (tijdens kantooruren): 088-1264650
E-mail: info@daerom.nl
Contactpersoon: Jan Martin Monster
KvK nummer: 28100558

Waarom verzamelen wij uw gegevens?
Wij verzamelen uw persoonsgegevens om te kunnen bemiddelen tussen kandidaten en opdrachtgevers voor een mogelijke baan  of tijdelijk project/ opdracht. Daarnaast is het mogelijk dat wij u per e-mail en/of telefoon benaderen om gerichte vervolgvragen te stellen om tot een passende match te komen.

Worden uw gegevens nog verder aan derden verstrekt?
Nee.

Bent u verplicht de gevraagde persoonsgegevens te verstrekken? Wat als u de gegevens niet verstrekt?
Wanneer u het niet op prijs stelt dat wij uw persoonsgegevens gebruiken voor de omschreven doeleinden, kunt u dat ons laten weten. Dit betekent dat wij u geen diensten kunnen verlenen en dat het beperkingen met zich meebrengt. Bij het formulier wordt per veld aangeven of het verplicht of niet verplicht is. Deze informatie is nodig voor het beoordelen van uw cv en/of profiel ten bate van onze opdrachtgever(s).

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?
Uw persoonsgegevens worden zolang bewaard als noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst en/of bemiddeling met inachtneming van de wettelijk daartoe gestelde termijnen . Wanneer er geen sprake is van een overeenkomst en/of bemiddeling worden uw gegevens 8 weken bewaard en daarna vernietigd.

Worden uw persoonsgegevens ook buiten de EU verwerkt?
Nee, wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend binnen de EU, en zoveel mogelijk in Nederland.

Worden uw gegevens gebruikt voor automatische besluitvorming (zoals profiling)?
Nee, dat doen wij niet.

Is de website beveiligd?
Wij hebben passende maatregelen genomen om uw gegevens en het gebruik van de website te beveiligen.

Gebruiken jullie cookies op de website?
Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om ons te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op hun servers. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw ip-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. Wanneer u geen cookies wilt gebruiken dient u in uw browser ‘cookies off’ in te stellen.

Hoe kunt u bij ons inzage in de verwerkte persoonsgegevens vragen? En hoe zit dat met rectificatie of het wissen van uw persoonsgegevens/intrekken van uw toestemming of als u gebruik wilt maken van het recht op dataportabiliteit of als u een klacht hebt of bezwaar wilt maken rond de verwerking van uw persoonsgegevens?
Hiervoor hebben wij één aanspreekpunt: Jan Martin Monster. U kunt contact met hem opnemen via info@daerom.nl. Wij zullen uw verzoek dan in elk geval binnen de vereiste termijn van 30 dagen afhandelen. Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens kan via de website van  – de in uw land daartoe aangestelde -Autoriteit/Instantie.

Uploaden Identiteitsdocument
Op www.daerom.nl/formulier/ vragen wij u om uw identiteitsdocument te uploaden. Voor het voorstellen of aangaan van een (arbeids)overeenkomst worden uw persoonsgegevens gecontroleerd aan de hand van uw identiteitsdocument.

Om uw identiteitsdocument te kunnen controleren, hebben wij een scan of een digitale afbeelding van het document nodig. Dit mag een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument zijn. Indien u een identiteitskaart of rijbewijs heeft, is het van belang dat u zowel de voorkant als achterkant gaat uploaden. Na controle wordt deze kopie door ons vernietigd.

Digitaliseer uw Wettelijk Identiteitsbewijs (WID):
U kunt een kopie van het WID document inscannen en opslaan op uw pc. Heeft u geen scan-apparaat? Download dan de KopieID app van het Ministerie van Economische zaken. Voor iPhone & iPad: https://itunes.apple.com/nl/app/kopieid/id932970330?mt=8
Voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.milvum.kopieid&hl=nl
Of u kunt een foto make van uw WID, u kunt dit als volgt doen:

  • Maakt u een foto met uw mobiele telefoon, let er dan op dat u zo min mogelijk van het oppervlak onder uw ID-kaart of paspoort mee fotografeert;
  • Zorg voor een scherpe foto waar uw ID-kaart of paspoort in zijn geheel op staat;
  • Stuur de foto vanaf uw telefoon naar uw eigen e-mailadres;
  • Open uw mail en sla de foto op een voor u makkelijke plaats op uw pc;
  • Open dit bestand tijdens het aanvraagproces wanneer u uw identiteitsdocument moet uploaden.

Daerom B.V. is verplicht zorgvuldig om te gaan met uw persoonsgegevens. Uw geüploade identiteitsdocument wordt na controle doch uiterlijk binnen uiterlijk 72 uur vernietigd.

Gebruikt jullie website cookies?
Ja, wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een bestand dat onze website(server) plaatst op jouw computer, tablet of telefoon (apparaat) waarmee u deze website bezoekt. Door het bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website, geeft u via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit privacy beleid. Mocht u er niet mee akkoord gaan dat wij cookies plaatsen dan kan dit invloed hebben op de werking van de website. U kunt dan het volgende doen:

  • De cookies verwijderen uit uw browser
  • Instellen dat uw browser cookies niet automatisch accepteert

Afhankelijk van uw browserinstellingen is het mogelijk dat onze website minder goed werkt. Om goed gebruik te kunnen maken van onze websites, adviseren wij om cookies in te schakelen.

Welke cookies gebruikt deze website?

  1. Functionele cookies
    Die gebruiken wij om onderdelen van onze websites handiger te maken, zodat u bijvoorbeeld niet steeds dezelfde dingen in hoeft te vullen of aan hoeft te klikken. U herkent deze aan de naam: PHPSESSID
  2. Analyserende cookies
    Google Analytics: u herkent deze cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _utmv of _utmz.U kunt het privacy statement van Google hier bekijken.

 

> Volgende onderwerp: Privacyverklaring