Bel mij terug Neem contact met mij op

« Terug naar overzicht

Opdrachtgever:
Gemeente Etten-Leur

Locatie:
Etten-Leur

Uren:
32

Duur opdracht:
1-2-2018 t/m 31-1-2020

Uurtarief:
In overleg

Vacature: Junior Jurist Veiligheid, Toezicht en Handhaving
Contactpersoon: Lydia Binnendijk 
Mail: l.binnendijk@daerom.nl 
Telefoon: 06-14640343 
Reactietermijn tot: 7 januari 2018


Jouw uitdaging

Je gaat deel uit maken van het team VTH-Wabo waar je de rol van junior Jurist VTH invult. Je levert een bijdrage aan juridische advisering over vergunningen- en handhavingdossiers en juridische vraagstukken op het terrein van het omgevingsrecht. Je denkt mee over de verdere ontwikkeling van team VTH Wabo en hoe wij op een toekomstgerichte wijze onze klanten kunnen blijven bedienen. Je leert de kneepjes van het vak en met je frisse blik draag je nieuwe idee├źn aan. Daarnaast leer je over verschillende aspecten van het werken bij een gemeente en krijg je de kans te werken aan je talenten. 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een collega met een flexibele manier van werken en denken. Je bent resultaatgericht en op samenwerking gericht. Ook heb je een heldere, prettige manier van communiceren, met aandacht voor proces en relatie. Je hebt een integrale aanpak van de vraagstukken die er liggen en weet deze op een concrete manier te vertalen.

  • HBO- of academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding Rechten.
  • Maximaal 2 jaar werkervaring.

Wil je je graag verder ontwikkelen, heb je relevante werk- en/of stage ervaring en ben je op korte termijn beschikbaar? Reageer dan!