Bel mij terug Neem contact met mij op

« Terug naar overzicht

Opdrachtgever:
Gemeente Amstelveen

Locatie:
Amstelveen

Uren:
24

Duur opdracht:
Van 1-12-2017 t/m 1-12-2018

Uurtarief:
85 - 95

Vacature: Financieel Adviseur
Contactpersoon: Lydia Binnendijk 
Mail: l.binnendijk@daerom.nl 
Telefoon: 06-14640343 
Reactietermijn tot: 13 november 2017


De werkverdeling tussen de clusters concernfinanciën en financieel beheer binnen de planning en control cyclus is nog niet geheel uitgekristalliseerd. Het betreft zowel verschillen in werkprocessen voor Aalsmeer en Amstelveen en verschillen in werkverdeling tussen concernfinanciën en financieel beheer binnen de P&C cyclus voor beide gemeenten.

Voor de korte termijn willen we manieren vinden om de ondersteuning aan het gemeentebestuur Aalsmeer beter te borgen en de verdeling van werkzaamheden tussen concernfinanciën en beheer (met name Aalsmeer) uit te diepen om van daaruit een structurele inbedding te vinden.
Met oog op bovengenoemde doelen en ontwikkelingen is de gemeente op zoek naar tijdelijke ondersteuning van een Financieel adviseur.

De werkzaamheden betreffen met name:

  • Het uitvoeren van een scan begroting Aalsmeer en advies inrichting beleidsvelden 2018-2022;
  • Een aandeel in totstandkoming P&C documenten Aalsmeer (m.n. paragrafen);
  • Op basis van een sterkte zwakte analyse voorstellen ontwikkelen om de ondersteuning door financiën aan het gemeentebestuur Aalsmeer structureel op een hoger plan te brengen;
  • Het doen van voorstellen tot verdere harmonisatie van de werkprocessen binnen financiën voor ondersteuning van de gemeentebesturen Aalsmeer en Amstelveen.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde WO-opleiding, liefst op het gebied van (bedrijfs-) economie;
  • Minimaal 3 jaar recente werkervaring als financieel adviseur (ervaring bij een gemeente en op concernniveau is een pré);
  • Ervaring met het financieel pakket Key2financiën, Cognos en LIAS als ondersteunende tool voor P&C is ook een pré;
  • Je bent een adviseur die zich gemakkelijk in een organisatie weet te positioneren, je bent gericht op samenwerking en kan ons helpen in onze opgave meer communicatief naar buiten te treden.