Bel mij terug Neem contact met mij op

« Terug naar overzicht

Opdrachtgever:
Gemeente Amstelveen

Locatie:
Amstelveen

Uren:
36

Duur opdracht:
vanaf 1-12 voor 6 maanden

Uurtarief:
40-50

Vacature: Juridisch medewerker handhaving
Contactpersoon: Jan Martin Monster
Mail: j.monster@daerom.nl
Telefoon: 06-81054382
Reactietermijn tot: 15 november 2017


Opdrachtomschrijving

De afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving (VVH) bevordert de veiligheid en leefbaarheid in Amstelveen en Aalsmeer door professioneel toezicht te houden op en de naleving te handhaven van wet- en regelgeving en vergunningen. VVH werkt volgens een integrale en uitvoeringsgerichte aanpak op het terrein van openbare orde en veiligheid, het omgevingsrecht en handhaving openbare ruimte.

Opdracht
Als juridisch medewerker handhaving ben je verantwoordelijk voor de handhaving van de aandachtsvelden binnen het team: bouw, milieu, brandpreventie, bijzondere woonvormen zoals woonwagens en woonschepen. Vanwege piekbelasting in het team zoekt de gemeente tijdelijke versterking.
De inspecteurs van het team voeren controles uit waarna jij het handhavingstraject voor jouw rekening neemt op basis van de handhaving stappenplannen.
Je levert juridische producten en draagt zorg voor de signalering van veranderingen in wet- en regelgeving en implementatie hiervan in gemeentelijke regelgeving en procedures. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan nieuwe handhavingsprogramma’s en verricht je ondersteunende werkzaamheden voor het team.

De opdracht loopt tot 1 juni 2018 en er is een mogelijkheid tot verlenging voor een nader te bepalen duur.

Kandidaatomschrijving

Je hebt een op de functie gerichte afgeronde opleiding op tenminste HBO niveau (zoals bestuurskunde, omgevingsrecht of juridisch) met meerdere jaren relevante bestuursrechtelijke ervaring. Je hebt minimaal 2 jaar recente ervaring met het omgevingsrecht, bij voorkeur op het gebied van handhaving en bij of voor een gemeentelijke organisatie.

Competenties
Als juridisch medewerker handhaving  beschik je over de volgende competenties:
Politiek bestuurlijke sensitiviteit
Klantgericht
Resultaatgericht
Betrouwbaar
Flexibel
Integraal werken
Besluitvaardig
Deskundig
Communicatief sterk